Coachning & mental träning

Tjänster för privatpersoner och företag.

Coachningstjänster för privatpersoner & företag

Coaching för ledare och medarbetare

Oavsett om du är företagare, chef eller anställd är coachning och mental träning bra verktyg för dig att växa och utveckla dig i yrkeslivet och livet i stort.

Individuell coaching med självledarskap

För dig som privatperson som vill gå framåt i livet. Du vill lära känna dig själv mer, växa och må bättre. Exempelvis kanske du vill utforska och utveckla din relation till dig själv och andra.

Coaching och mental träning för idrottare

Du vill nå dina mål och prestera bättre. Hitta den vinnande känslan och prestera bättre i din träning och på tävlingar.

Genom coachning och mentala träning hjälper jag dig att hitta ditt driv och ge dig det där extra som krävs för att ta dig dit du vill!

Rådgivning och stöttning för utmattade

Att bli utmattad, gå in i väggen, är svårt och jobbigt och det kan vara värdefullt att få stöd på vägen att komma vidare i livet.

Oavsett hur långt du har kommit på din resa mot att må bättre kan jag hjälpa dig. Exempelvis genom stödsamtal, tips och vägledning.

Texten: Growth och en blomma understryker modet att våga växa, som chef, ledare och som person. Susanne Sabith har metoderna och verktygen att nå dina mål genom coachning och mental träning för ledare i Nyköping och hela landet.

Kontakt & bokning

Hör av dig till mig på telefon, mejl eller via kontaktformuläret, så pratar vi vidare. Du kan också boka paket och tider direkt via bokaknappen här nedanför.