Här kan du läsa hur jag, framstegscoach Susanne Sabith, hanterar dina personuppgifter på min webbplats.

Integritetspolicy:

Jag värnar om din integritet.

Vems är webbplatsen?

Susanne Sabith - Din Framstegscoach värnar om din integritet.

Susanne Sabith heter jag som driver företaget Framstegscoach. Det är också jag som äger webbplatsen www.framstegscoach.se och som är ansvarig för hantering av personuppgifter på den här hemsidan.

Jag erbjuder coachningstjänster till privatpersoner och företag i och runt Nyköping, på plats och via telefon eller videomöte. Om du har frågor om dina personuppgifter här på min webbplats, kontakta mig

När och varför jag samlar in dina personliga uppgifter:


Jag samlar personuppgifter när du kontaktar mig via e-post, telefon eller formuläret på webbplatsen.

Dina personliga uppgifter sparar jag för att kunna ha kontakt med dig under tiden vi kommer överens om i fall du vill ha coachning av mig eller inte och under tiden som vi har ett samarbete. Jag sparar dem också till att kunna ge marknadsföring och kundservice till dig.

Jag värnar om din integritet


Uppgifter som du anger i kontaktformuläret på den här webbplatsen använder jag för att besvara och hantera din förfrågan.

De uppgifter du anger vid beställning eller förfrågan om coachningstjänster (via telefon, e-post och/eller webbplatsen) används för att hantera din beställning och skicka information som rör din tjänst.

Jag sparar uppgifterna om dig så länge som vi har ett samarbete. Om vi avslutar vårt samarbete kommer uppgifterna sparar jag dem i upp till tre års tid. Detta för att vi lätt ska kunna ta upp kontakten igen, om du vill.

När du vill kan du meddela mig att du önskar ta tillbaka till samtycke till att jag sparar sina personliga uppgifter. Du kan också begära en kopia av de uppgifter jag har sparade, göra ändringar i dessa uppgifter eller radera dem.

Vill du göra det, hör av dig till: susanne@framstegscoach.se. När jag har raderat dina uppgifter har jag inte längre rätt att skicka marknadsföring till dig.

Skydd av dina uppgifter

Jag delar inte med mig av din personliga information till några utomstående personer, utan håller dem för mig själv. Jag värnar om din integritet. Har du frågor om hur jag hanterar dina personuppgifter, kontakta mig.