Individuell coaching för privatpersoner

Lyssna på dig själv och må bättre!

Självledarskap

Coachning och mental träning är effektiva metoder för självledarskap. Som din coach hjälper jag dig att komma vidare. Att hitta styrkan och skapa det liv du vill ha. Du ska ju leva ett långt och hållbart liv. Det bästa du kan göra är att vara sann mot sig själv och lyssna på vad du vill.

Du har nycklarna till att utveckla dig själv!

I coachingen ligger mitt fokus på att hjälpa dig att leda dig själv, från nuläge till ditt önskade läge.

Jag stöttar och peppar. Ställer kraftfulla och utmanande frågor. Ger dig uppgifter som delvis kan upplevas tuffa, men som alltid är till för att du ska växa och nå de mål du önskar. Det ingår skrivövningar, avslappningsövningar och genomgång av modeller, som ger dig verktyg för att lyckas med det du vill.

Coachningpaket för dig:

Två kvinnor som gör tummen upp mot sollnedgången. Du kommer också att göra tummen upp efter Susannes coachning och mentala träning.
01.

Enskilt coachningssamtal

Enskilt coachingssamtal passar dig som vill ha hjälp med en specifik situation. Hitta lösningarna för att komma vidare framåt. Det kan även passa dig som är nyfiken på vad coachning är och vad det kan ge dig.

02.

Från ditt nuläge till konkret handling

Passar bra för dig som vill göra en bestående förändring i livet. Vi ses i fem samtal, där vi utgår från ditt nuläge och tar dig till ditt önskade läge. Jobbar med helheten i ditt liv och utforskar det i livshjulet. Därefter i processen hittar du dina kortsiktiga och långsiktiga mål. Sedan skapar du din personliga handlingsplan framåt som du tar med dig efter avslutad coaching. Jag bjuder på ett kostnadsfritt uppföljningssamtal 1-2 månader efter avslut.

03.

Mental Coachning – Coachning med ett mentalt träningsprogram utifrån dina mål och behov

Mental Coachning är ett fantastiskt program som passar alla som vill må och fungera bättre i sitt liv. I paketet ingår sex stycken coachningsessioner och ett mentalt träningsprogram över 3 månader. Du jobbar med mental grundträning i en systematisk och regelbunden träning som innefattar områden med mental och muskulär avslappning, självbildsträning och målbildsträning.

Den mentala träningen gör du femdagar per vecka och den tar cirka 15 min. Du får ljudfiler att träna på hemifrån och sedan ingår det skriftliga övningar. Jag bjuder på ett kostnadsfritt uppföljningssamtal efter avslutad coachning. Paketet passar alla som vill stärka sig själv. Har du svårt att hantera din egen stress i vardagen är mental coachning en oerhörd bra modell för just dig. Likaså om du lider av smärta i din kropp.

04.

Coachning – Walk and go

Passa på att bli coachad under en Walk and Go med mig. Frisk luft skapar energi och du får motion som bonus! Vill du ta promenaden med mig fysiskt möts vi upp i centrala Nyköping. Det fungerar lika bra oavsett var i Sverige du befinner dig. Sköna kläder, ett headset till mobilen, sen hörs vi via telefon. Inte så dumt. Är du redo?

05.

Stärk dig själv – inifrån och ut

Ett kraftfullt coachningspaket på fem stycken sessioner, där du kommer att utveckla din självbild. Du får verktyg och övningar för att lära känna dig själv bättre. Skapa ökad självkänsla, få större självinsikt, hitta din självkärlek och ditt egenvärde. Med andra ord, mer framsteg för att må och fungera bättre i ditt liv. Vi utgår alltid från ditt nuläge och tar dig till ditt önskade läge. Jag bjuder dig på ett kostnadsfritt uppföljningssamtal 1-2 månader efter avslutad coaching

Kontakt & bokning

Hör av dig till mig på telefon, mejl eller här via kontaktformuläret, så pratar vi vidare.

Du kan också boka paket och tider direkt via bokaknappen nedanför.