Individuell coachning för privatpersoner

Lyssna på dig själv och må bättre.

hand, finger, woman

Självledarskap

Coachning och mental träning är effektiva metoder för självledarskap. Som din coach kan jag hjälpa dig att komma vidare. Att hitta styrkan och skapa din egen framtid. Det liv som du vill ha. För vi ska ju leva ett långt och hållbart liv. Det bästa du kan göra är att vara sann mot sig själv, lyssna på vad du vill.

Det är du som har nycklarna inom dig till att utveckla dig själv!

Mitt fokus i coachningen är att hjälpa dig att leda dig själv, från nuläge till önskat läge. Jag stöttar och peppar. Ställer kraftfulla och utmanande frågor. Ger dig uppgifter som delvis kan upplevas tuffa, men som alltid är till för att du ska utvecklas och nå de mål du önskar.

I coachningen ingår skrivövningar, avslappningsövningar och genomgång av modeller, som ger dig verktyg för att lyckas med det du vill.

Coachningpaket

Två kvinnor som gör tummen upp mot sollnedgången. Du kommer också att göra tummen upp efter Susannes coachning och mentala träning.
01.
En coachningsession

Ett enstaka coachningstillfälle passar dig som redan har ett mål, eller behöver vägledning för en specifik situation. Det passar också dig som är nyfiken på att testa coachning, men kanske inte vill binda upp dig på ett paket på en gång.

02.

Processcoachning

Passar bra för dig som vill göra en bestående förändring i livet. Vi ses i fem samtal, där du jobbar med långsiktiga mål och delmål. I slutet av coachningen har du arbetat fram en konkret handlingsplan som leder dig till ditt mål.  Efter avslutad coachning ingår ett uppföljningssamtal då vi ses igen för att se hur det har gått för dig.

03.

Mental coachning

I mental coachning får du jobba med ett mentalt träningsprogram under tre månader, som hjälper dig att förbättra din självbild. Du får verktyg att träna ditt självförtroende och din självkänsla. Du lär dig mer om dig själv och få bättre självinsikt samt får möjlighet till en högre grad av självkännedom. På så sätt kan du känna dig tryggare, lugnare och mer säker på dig själv!

I paketet ingår sex coachningssamtal, tillsammans med ljudfiler att träna på och skriftliga övningar. Jag bjuder på ett kostnadsfritt uppföljningssamtal efter avslutat paket.

Paketet passar alla som vill stärka sig själv. Har du svårt att hantera din egen stress i vardagen är mental coachning en oerhörd bra modell för just dig. Likaså om du lider av smärta i din kropp.

04.

Coachning – Walk and go

Att vara i naturen gör underverk för kropp och själ.  Senaste forskning rekommenderar minst två timmars utevistelse i naturen per vecka. Jag erbjuder dig att ta något av dina samtal i naturen med mig.  Metoden har jag använt i mina ledaryrken i många år och vet att den fungerar oerhört bra.

Kontakta mig!

Ta första steget framåt genom att kontakta mig! Skriv ett meddelande, eller ring. Meddela också om du vill ha ett lära-känna-samtal först, eller direkt är intresserad av något av coachningspaketen eller enskilda coachningssessioner. Ett första samtal är alltid kostnadsfritt!