Susanne Sabith, din framstegscoach, ser glad ut och gör segertecken i luften. Vill du också få den vinnande känslan, kontakta Susanne.

Det är jag som är Susanne – din framstegscoach

”Coachning handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och bidra till att människor fungerar och mår bättre. ”

Personlig utveckling har alltid varit viktigt för mig och coachning och mental träning som verktyg passar mig som person bra.

Jag gillar att mål och resultat är i fokus. Jag gillar också att coachning inte handlar så mycket om att titta bakåt, utan snarare att titta framåt. Det finns en tydlig riktning och rörelse.

När du möter mig som coach kan du förvänta dig att jag är varm, stödjande och ärlig. Genom att vara nyfiken på dig som person och vad du vill ha för resultat hjälper jag dig att hitta det som är viktigt för dig. Du får verktyg att lyckas med dina mål och uppnå dina drömmar!

Det spelar ingen roll om du är ung, mitt i livet, eller nybliven pensionär. Alla kan hitta sin mening och uppgift i livet och nya möjligheter som ger värde och meningsfullhet.

Självledarskap & personlig utveckling

Redan tidigt väcktes mitt intresse för ledarskap. Exempelvis var jag ledare för barngrupper i idrott som ung. Så när jag sökte högskoleutbildning var det naturligt att välja att bli ledare inom omsorgen. Efter det har jag arbetat med ledarskap i olika verksamheter inom vård- och omsorg i 20 år. Roliga, utmanande och stundtals tuffa år som har fått mig att växa både som person och ledare.

Naturen och familjen

Ligger mig varmt om hjärtat. Det får mig att känna entusiasm och livsglädje. Jag är en levnadsglad person som trivs i livet, med min fantastiska familj; min sambo och våra två söner.

I naturen hämtar jag kraft och finner min bästa återhämtning. Till exempel fyller naturupplevelser så som vandring, att åka längdskidor, rullskidor, plocka bär eller springa på min energi.

Idrott är min stora passion!

Både att se på och utföra. Bland annat tävlade jag i mina ungdomsår i friidrott och längdskidåkning. Nu för tiden är jag en glad motionär, som gärna åker Vasaloppet. Inom området har jag också förmånen att få vara friidrottstränare för barn födda 2008 i vår lokala friidrottsklubb här i Nyköping.

Jag erbjuder särskilda paket med coachning och mental träning för dig som satsar inom någon idrott, läs mer om det här.

Min väg till att bli certifierad coach:

I december 2018 valde jag att satsa på personlig utveckling för att bli certifierad coach.

Det gjorde jag genom att först gå utbildningen ”personlig utveckling genom mental träning” vid Skandinaviska Ledarhögskolan och sedan deras coachutbildning.

Så, blev jag stolt och glad Certifierad ICC Coach i augusti 2019.

För mig är beslutet att utbilda mig till coach en viktig del i min egen personliga utveckling.

Nu när jag är certifierad coach innebär det också att jag följer min dröm att arbeta med att hjälpa andra att utveckla sig själva.

För mig är livslångt lärande centralt och jag ser styrkan och kraften i coachning och mental träning som verktyg till ett bättre liv. Det kan de vara också för dig!

Jag är utbildad ICC-coach vid Skandinaviska ledarhögskolan:

Jag har gått en internationell coachutbildning, steg 1 för Skandinaviska Ledarhögskolan. Skandinaviska Ledarhögskolan samarbetar med International Coaching Community (ICC), som är en av världens största yrkesorganisationer för coacher.

För dig som är nyfiken på den utbildning jag har gått, finns mer att läsa på Skandinaviska Ledarhögskolans webbplats.

Illustration som visar Susanne Sabiths intyg om certifikation och logotyper för ICC certifierad coach, EQA och Skandinaviska ledarhögskolan.