Susanne Sabith, din framstegscoach, ser glad ut och gör segertecken i luften. Vill du också få den vinnande känslan, kontakta Susanne.

Om mig

Det är jag som är Susanne Sabith – din framstegscoach

”Coachning handlar om att hjälpa dig att hjälpa dig själv och att bidra till att du fungerar och mår bättre. ”

Personlig utveckling har alltid varit viktigt för mig. Coachning och mental träning som verktyg passar mig bra som person, eftersom jag är en person som gillar att sätta mål och resultat i fokus.

Jag tycker också om att coachning inte handlar så mycket om att titta bakåt, utan snarare att se framåt. Det finns en tydlig riktning och rörelse i din personliga och professionella utveckling.

Hur är jag som coach?
När du möter mig som coach kan du förvänta dig att jag är varm, stödjande och ärlig. Genom att vara nyfiken på dig som person och vad du vill ha för resultat, hjälper jag dig att få tag i det som är viktigt för dig. Du får verktyg att lyckas med dina mål och uppnå dina drömmar.

Det spelar ingen roll om du är ung, mitt i livet, eller nybliven pensionär. Alla kan hitta sin mening och uppgift i livet och nya möjligheter som ger värde och meningsfullhet.

Några ledord för mig:

Självledarskap & personlig utveckling

Redan tidigt väcktes mitt intresse för ledarskap, exempelvis var jag ledare för barngrupper i idrott som ung. När jag sökte högskoleutbildning var det naturligt att välja att bli ledare inom omsorgen. Efter det har jag arbetat med ledarskap i olika verksamheter inom vård- och omsorg i 20 år. Roliga, utmanande och stundtals tuffa år, som har fått mig att växa både som person och ledare.

Naturen och familjen

Ligger mig varmt om hjärtat. Det får mig att känna entusiasm och livsglädje. Jag är en levnadsglad person som trivs i livet, med min fantastiska familj.

I naturen hämtar jag kraft och hittar min bästa återhämtning. Till exempel fyller naturupplevelser som vandring, längdskidor, rullskidor, plocka bär eller springa på min energi.

Idrott är min stora passion!

Både att se på och att utföra. Bland annat tävlade jag som ung i friidrott och längdskidåkning. Nuförtiden är jag en glad motionär, som gärna åker Vasaloppet. Jag har också förmånen att få vara friidrottstränare för barn födda 2008 i vår lokala friidrottsklubb här i Nyköping.

Jag erbjuder särskilda paket med coachning och mental träning för dig som satsar inom någon idrott. Blir du nyfiken, klicka på knappen så får du veta mer.

Min väg till att bli certifierad coach:

I december 2018 valde jag att satsa på personlig utveckling och att bli certifierad coach. Det gjorde jag genom att först gå utbildningen ”personlig utveckling genom mental träning” vid Skandinaviska Ledarhögskolan och sedan deras coachutbildning.

Så, blev jag stolt och glad Certifierad ICC Coach i augusti 2019.

För mig är beslutet att utbilda mig till coach en viktig del i min egen personliga utveckling. Nu när jag är certifierad coach innebär det också att jag följer min dröm att arbeta med att hjälpa andra att utveckla sig själva.

För mig är livslångt lärande centralt och jag ser styrkan och kraften i coachning och mental träning som verktyg till ett bättre liv. Så har det varit och är för mig. Det kan det vara också för dig,

Jag är utbildad ICC-coach vid Skandinaviska ledarhögskolan:

Jag har gått en internationell coachutbildning, steg 1 för Skandinaviska Ledarhögskolan. Skandinaviska Ledarhögskolan samarbetar med International Coaching Community (ICC), som är en av världens största yrkesorganisationer för coacher.

För dig som är nyfiken på den utbildning jag har gått, finns mer att läsa på Skandinaviska Ledarhögskolans webbplats.

Illustration som visar Susanne Sabiths intyg om certifikation och logotyper för ICC certifierad coach, EQA och Skandinaviska ledarhögskolan.