Kontakta mig!

Frågor, eller funderingar – skriv till mig här.

Kontakt

När du nu förhoppningsvis vet mer om mig och mina tjänster är det bara att du hör av dig. Det gör du via kontaktknappen, telefon eller mejl.

Om du vill kan du börja med att boka ett kostnadsfritt lära-känna-samtal. På så sätt kan du känna efter om coachning med mig passar dig. Under lära-känna-samtalet får du berätta vad du vill ha hjälp med, så får jag en större förståelse för dina behov och kan coacha dig bättre.

Du kan också boka enstaka coachningssessioner. Eller så kan du välja något av mina coachningspaket. Exempelvis coachning och mental träning för privatpersoner, idrottare eller företag.

Om du vill har du också möjlighet att välja coachning – walk-and-go, så tar vi vårt samtal ute i naturen och passar på att ta del av alla hälsofördelar som det ger.

Susanne Sabith - Din Framstegscoach - står framför en häggbuske och utstrålar glädje och energi.

Så här går det till:

  • Skriv några rader i formuläret och beskriv vad du vill ha hjälp med. Genom att du gör det får jag en tydligare bild och kan lättare coacha dig rätt.

  • Efter att du skickat ditt meddelande hör jag av mig snart, så att vi hittar ett upplägg som passar bra för dig!

  • Vid all coachning kan du välja att träffas vid mitt kontor i Nyköping, via videolänk eller telefon. Vill du bli coachad någon annanstans diskuterar vi möjligheterna och vad det innebär.

Kontaktuppgifter & formulär

Mobil: 070-264 00 47.
E-post: susanne@framstegscoach.se

Besöksadress:
Rosvalla kontorshotell
Idrottsvägen 10
611 62 Nyköping

Just nu krånglar mitt kontaktformulär. Under tiden jag fixar det, går det går bra att maila mig här, eller ringa mig.