puzzle, heart, love

Vad är coachning?

Coachning handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och att bidra till att människor presterar och mår bättre.

Vi har alla svaren inom oss, men kan behöva hjälp att få tag i dem. Det är här coachning och mental träning är så bra verktyg. Det är min övertygelse att ju mer vi lär känna oss själva desto bättre blir vi på att leva livet så som vi vill. Coachning är egentligen att ställa kraftfulla frågor som hjälper dig att ta reda på vad du vill och vad dina mål och önskningar är.

Att jobba som coach är roligt och meningsfullt. Min vision är att inspirera människor att må bättre genom personlig utveckling hela livet. Att växa, utvecklas och må bra är viktigt för oss alla och jag kan hjälpa dig på vägen

Som din framstegscoach startar vi från där du befinner dig och tar dig till ditt önskade läge. Vi ser alltså framåt. Tar ett steg i taget.

Mitt fokus är att stötta, inspirera och motivera dig. Jag kommer att uppmuntra dig att ta stegen framåt i den riktning dit du vill. Hjälpa dig så att du sätter dina mål och kan uppnå dem. Du får utmaningar och uppgifter som gör att du växer inombords, där du tror på din förändring och uppnår din fulla potential.

Du har mitt fullständiga fokus och jag tror på dig genom att ge dig uppmuntran och feedback. Mitt uppdrag är att coacha dig hela vägen till dina mål och att du därefter kan njuta av att du lyckats och fira dina framsteg!

Alla samtal med en coach sker i förtroende och jag som coach har tystnadsplikt. Kontakta mig gärna för att få veta mer om vad coachning kan göra för dig!