Susanne Sabith, din framstegscoach, ser glad ut och gör segertecken i luften. Vill du också få den vinnande känslan, kontakta Susanne.

Min resa från utmattning

Jag har personlig erfarenhet av utmattningssyndrom på min resa i livet. Idag är jag glad och stolt över att ha kommit ur det. På vägen har jag lärt känna mig själv på djupet och fått nya perspektiv på livet.

Det var en svår och tuff resa, som påverkade mig själv och mina närmaste mycket. Jag tänker att kanske behöver man ibland falla så där djupt, för att därifrån acceptera och våga ändra beteenden och gå vidare på livets resa.

Lärdomar och erfarenheter av riktigt jobbiga händelser kan bli till din styrka och du kan få en bättre tillvaro i vardagen. Så har det blivit för mig. Jag har hittat kraftfulla redskap att ta mig vidare.

Min väg framåt var stöd från en fantastisk person som erbjöd mig coachningssamtal, där vi träffades i min hemmiljö. Det var räddningen för mig och jag kommer alltid att vara tacksam för att personalchefen på mitt dåvarande arbete gav mig möjligheten att komma tillbaka till livet.

Det är en lång resa, men idag har jag omvärderat mycket och blivit bättre på att säga nej till andra när det gäller sådant som kan påverka mig negativt. Att säga nej till andra kan ibland vara att säga ja till sig själv.

Nu vill jag gärna hjälpa dig som har utmattningssymptom, eller lever med stark stress eller smärta. Du kanske känner att du är på väg in i väggen, eller redan är där. Du vill stanna upp och hitta sätt att må bättre, men vet kanske inte hur.

Hör av dig, så hittar vi ett upplägg som passar för dig!